set kvacila na rate

Set kvačila na rate

Setovi kvačila i plivajućih zamajaca najboljih svetskih proizvođača su u našoj ponudi, i to za sve tipove vozila.

LUK, Sachs, Valeo

luk kvacilo

LUK set kvačila sa plivajućim zamajcem

LuK predstavlja poznati brend kvačila koji u celom svetu predstavlja prepoznatljivo ime za vrhunski kvalitet, pouzdanost i veliku inovativnost. Osnovan 1965-e a od 1999-e kao deo Schaelfler grupe, LuK nastavlja sa razvojem pa danas svaki treći automobil u svetu izlazi iz proizvodnje sa ugrađenim LuK kvačilom.

Kompanija intenzivno radi na pronalaženju rešenja za savremene automobile kao i automobilima budućnosti, razvijajući nove koncepte kvačila koji povećavaju komfor i bezbednost a smanjuju emisije zagađenja.

 

 

Zf korporacija je jedna od najvećih proizvodjača setova kvačila i amortizera u auto industriji.

sachs kvacilo

Sachs set kvačila, amortizeri

O tradiciji kompanije najbolje govori podatak da je osnivač bio čuveni nemački grof, pronalazač i pionir aeronautike Ferdinand von Zeppelin.

 

Brand SACHS važi za jedan od najtraženijih brendova na tržistu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji pruža, u prenosu snage i sistema oslanjanja.

Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki odrazloga zasto se SACHS koristi u prvoj ugradnji, u vecini proizvodjača automobila u svetu. Na trzištu rezervnih delova, možete imati potpuno poverenje u ovu robnu marku kao i najveći proizvođači u prvoj ugradnji i milioni vozača širom sveta.

 

valeo kvacilo

Valeo set kvačila

 

Kompanija VALEO je francuska kompanija, i prisutna je na svetskom tržištu već 80 godina. Brend VALEO je u ponudi firme Pit Stop Paradise, i spada u sam vrh svetskih proizvođača delova i opreme za automobile. Malo je brendova koji mogu da se pohvale činjenicom, da učestvuju u ugradnji skoro svakog drugog novoproizvedenog automobila u Evropi.

Širok asortiman VALEO proizvoda čine: setovi kvačila, kočnice (diskovi, paknovi, pločice), elektrika (bobine, svećice, grejači, kablovi svećice, davači, elektropodizači prozora, plivajući zamajci), delovi grejanja/hlađenja i klimatizacije (pumpe vode, termostati, hladnjaci, grejači kabine, kompresori), svetlosna grupa i signalizacija (farovi, stop lampe, parking senzori,). Ono sto je novo u VALEO-u, a čime možemo da ih pohvalimo jesu metlice brisača, sijalice i filteri (ulja, vazduha, goriva i klime). U asortimanu Pit Stop Paradise-a su navedene pozicije pokrivene za sva vozila koja se mogu videti na putevima u Srbiji.