Često postavljana pitanja

Pitanja kupaca

Kako da poručim delove za auto?

Delove možete poručiti preko PRONAĐI DEO odeljka našeg sajta, telefonom (0114280248, 069607890) ili e-mailom (office@pitstopparadise.rs).

Koliko se čeka isporuka delova?

Pri poručivanju ćete dobiti informaciju o roku isporuke za delove. Čekanje je od 1 dana, za artikle sa lagera maloprodaje, do 2 dana ako delove poručujemo iz magacina. Za artikle kojih nema u Srbiji, a koje možemo za Vas da uvezemo, ćete dobiti tačan rok isporuke.

Kako šaljete delove?

Delove šaljemo kurirskom službom na Vašu adresu danas za sutra.

Koji su načini plaćanja?

U maloprodajnom objektu:

Slanjem pouzećem:

Želim sam da preuzmem delove.

Nikakav problem. Naš maloprodajni objekat se nalazi u Obrenovcu, u ulici Miloša Obrenovića broj 6. Kontaktirajte nas prvo da proverite raspoloživost delova.

Kako mogu da kupim na 24 rate?

Obezbedili smo kupovinu našim kupcima od 3 do 24 mesečne rate bez kamate. Za sve informacije, pogledajte stranicu Auto delovi na rate.

Garancija na delove je 24 meseca i veća za odabrane artikle. Ako je garancija duža od 24 meseca, naglasićemo Vam u ponudi koliko traje za taj određeni artikal.

Kada aplicirate za plaćanje na rate, provera traje dan ili dva. Kada je zahtev odobren, na e-mail adresu dobijate dokumenta koja štampate, potpisujete, pakujete u koverat i šaljete na adresu naše maloprodaje. Mi ta dokumenta predajemo banci i u roku od 24h od predaje Vas kontaktiramo za isporuku delova.

Neodgovarajući/oštećen deo

Ne odgovara mi deo koji sam poručio. Šta u tom slučaju?

U slučaju da Vam deo nije odgovarajući, obavestite nas telefonom. Ambalaža mora biti kompletna, morate imati fiskalni račun (može i kopija), i da deo nema fizička oštećenja. Takav deo nam šaljete nazad kurirom. Povrat takvih delova je moguć samo u roku od 7 dana.

Stigao mi je oštećen deo. Šta da radim?

U slučaju da Vam je stigao paket i da ste pri prijemu ustanovili da je oštećenje nastalo, paket ne primate. Ako paket primite, i primetite oštećenje, u roku od 24h morate prijaviti oštećen paket.