BFGoodrich g-Force Winter 2

#BFGoodrich je američki brend, koji postoji od 1869. godine, sada je odvojen od kompanije Goodrich i u vlasništvu je Michelin-a. Bio je prvi proizvođač guma u Americi, a danas je jedan od najvećih i najpriznatijih proizvođača proizvoda od gume. U kompaniji kažu da su BFGoodrich gume za ljude koji žele više zabave i bolju kontrolu nad svojim vozilima.

Kompanija BFGoodrich je poznata i po tome da su njeni proizvodi bili učesnici u nekoliko istorijskih događaja. Prvi automobil koji je 1903. godine prešao Ameriku uzduž i popreko, imao je gume BFGoodrich, zatim, avion ,“Spirit of St. Louis” prvi koji je uspešno preleteo Atlantik 1927. godine, takođe je bio opremljen gumama američke kompanije.

Kompanija BFGoodrich učestvovala je na više takmičenja, a na 17 je odnela pobedu. Automobili sa njihovim gumama pet puta su pobedili na Paris Dakar Rally-u.

#Zimska #guma BFGoodrich g-Force Winter 2 je unapređeni model u odnosu na prošlogodišnji, a najveća razlika je agresivniji dizajn koji bolje kanališe vodu i sneg, samim tim povećava trakciju i akvaplaning smanjuje na minimum.

Za proveru cena BFGoodrich pneumatika posetite https://pitstopparadise.rs/putnicke-gume/ a za plaćanje na rate bez kamate posetite https://pitstopparadise.rs/auto-delovi-na-rate/

* Besplatna montaža za lično preuzimanje pneumatika u našoj maloprodaji.

#zimske #gume #zimska #guma #na #rate #bez #kamate #besplatna #montaža #pitstop #paradise #srbija